עדי גונן

חידוש דרכון רומני עבור הבנים שלי

2 הבנים שלי אינם שולטים ברומנית . האם אני כאביהם (אינני עורך דין ) יכול להגיע איתם לקונסוליה ולדבר בשמם ברומנית ? ושאלה נוספת ברשותך האם אני יכול להשתמש בכתובת המייל שלי במילוי טפסי הבקשה תודה מראש ע גונן

אבי

לחידוש דרכון אין צורך בידיעת השפה הרומנית. הם מדברים גם אנגלית. אני הוצאתי ללא ידע ברומנית.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

הקונסוליה לא מקבלת אחרים לדבר בשם המבקשים בשפה הרומנית. הם דורשים מתרגם מוסמך לפי החוק הרומני. יחד עם זאת אתה יכול לנסות. אתה יכול להשתמש בכתובת המייל שלך למילוי הבקשה.