שירלי

הוצאת דרכון רומני לאחר קבלת אזרחות

שלום. קיבלתי אזרחות רומנית . וכעת אני רוצה להוציא דרכון .הבנתי שיש לקבוע תור. מהם הדרכים שאפשר לקבוע את התור? איני דוברת רומנית.אשמח לדעת. תודה רבה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

קיימים תנאים מוקדמים להגשת בקשה לדרכון והם: הוצאת תעודת לידה מרומניה + מספר זהות והוצאת תעודת נישואין או גירושין או אלמנות מרומניה. בעת הגשת הבקשה לדרכון צריך להגיש מסמכים אלה. התור לבקשה לדרכון צריך להגיש באינטרנט בשפה רומנית בלבד ואם אינך יכולה צריך לפנות למשרדים מומחים, לרבות משרדנו.