אודי

תעודת לידה רומנית לאחר שבועה

שלום היום נשבעתי בקונסוליה וקיבלתי תעודת אזרחות מהודרת. אני מנסה להרשם באתר הרומני לקביעת תור לצורך הנפקת תעודת לידה בפורמט הרומני אך אינני מבין לאיפה יש להיכנס. האם דרך הלשונית SERVICII CONSULARE ואז Cetățenie? ואז מה? אודה להכוונה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מה שאתה זקוק לו זה לרשום את הנתונים האישיים שלך ברומניה ולקבל תעודת לידה + מספר אישי. המשרד שלי אינו משתמש בשירותי הקונסוליה לצורך כך אלא יש לנו באי כוח שעושים עבורנו את הפעולות הדרושות. זה אומנם כרוך בתשלום אך זוהי הדרך הנהוגה. מבלי לגרוע מאפשרות להשתמש בשירותי הקונסוליה לגבי מי שמצליח בכך.

d

Acte de stare civila , inscriere certificat de nastere

אודי

אבל רשום שלא ניתן להגיש בקשה זאת מי שהשיבו לו את האזרחות