עידית

דרכון רומני, מילוי טופס באתר השגרירות

שלום, יש בידי מסמך תעודת לידה רומנית שלי (לא נולדתי שם) וטופס אישור אזרחות וברצוני להוציא דרכון. נאמר לי למלא פרטים באתר של השגרירות להוצאת דרכון. אך הוא ברומנית. אינני יודעת מה לרשום שם, האם את מספר תעודת לידה רומנית, או מספר תעודת זהות ישראלית? ואיזה כתובת למלא שם? כתובת עיר הולדתי הרשומה בתעודת לידה רומנית? או כתובת מגוריי הכתובה בתעודת זהות ישראלית? האם יש משמעות לטופס המילוי במידה ויש בו טעות? והאם יש מישהו שמסייע במילוי הטופס? שבודק שהכול תקין? תודה רבה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

אני מציע לך כי תפנה למשרד עו"ד שמטפל בנושא לזמן תור.

DON

הייתה לי אותה בעיה עם השפה. תורידי גוגל טרנסלייט שמתרגם את כל העמוד . ואז זה ממש קל.