רועי

הגשת מסמכים לצורךבקשה לקבלת דרכון

משפחתי קיבלה אישור אזרחות לאחר השבועה לפני כמה חודשים. ברצוננו להוציא דרכונים ויש לנו אתכל המסמכים הדרושים. כעת אנו צריכים להגיע לצורך הגשת הטפסים. בעבר היה ניתן להביא ייפוי כוח לצורך מסירת המסמכים. האם ניתן לעשות זאת או שיש צורך שכל אחד המבקש דרכון יגיע למסור את המסמכים?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לא הבנתי את השאלה שלך. שינו את השיטה לבקשת דרכון כעת צריך לעשות הזמנה דרך האתר של הקונסוליה, להגיש בקשה ובמסגרתה למסור את כל המסמכים התומכים בבקשה ההתכתבות עימם נעשית בשפה הרומנית. אם הם מאשרים את נכונות המסמכים, הם שולחים לך הודעה על תאריך ושעה לבוא.