ציונה אוזדובה

דרכון רומני לעומת אזרחות רומנית

שלום, אני מבקשת לדעת האם אוכל לעבור לגור ולעבוד באירלנד (שייכת לאיחוד) כבר לאחר קבלת האזרחות הרומנית או שזה יוכל להיות רק לאחר קבלת הדרכון הרומני? באופן עקרוני אנו רצים לעבור לגור באירלנד וגם לעבוד שם ולשלוח את בתי לבית הספר. אנחנו לקראת קבלת אזרחות רומנית. האם נוכל לעשות לפני קבלת הדרכון הרומני? מספיקה רק האזרחות?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

בארץ זרה ניתן להוכיח אזרחות של האדם שבא לבקר או לגור אצלה רק על ידי דרכון של הארץ המנפיקה . כך שתעודה על רכישת אזרחות לא מספיקה.