רות

מסמכים הנדרשים לבקשת אזרחות רומנית/בירור ילדת רומניה בוקרשט

אני נולדתי ברומניה בבוקרשט, אני גרושה מעל 30 שנים 1. האם זה מספיק תמצית רישום מורכבת כולל כתובות מגורים", 2. או שיש צריך גם תעודה נישואים וגירושים , 3.תעודה מעידה על אזרחות ישראלית הוצאתי צריך גם את זה? 4. בירור אזרחות רומנית מספיק רק תמצית רישום מורכבת, 5. פניתי למשרד הפנים בהרומני BUCUREŞTI, STR. NICOLAE IORGA, NR.29, SECTOR 1 בכתובת הזאת, הם שלחו מכתב שנדרש תעודה נישואין וגירושין, התעודה גירושין יש לי ,אבל היא מאד ישנה ורשומה בכתב עט , והיא עלולה לקרע, לכן אני מעדיפה עם תמצית רישום מורכבת, השאלה עם זה מספיק. תודה רבה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

שאלת הרבה שאלות הם דורשים תעודות נישואין וגירושין מוחתמות בחותמת אפוסטיל של משרד החוץ ומתורגמות לשפה הרומנית ומאושרות על ידי נוטריון פלוס חותמת אפוסטיל. לא מספיק תמצית רישום.