רונן

איסוף דרכון רומני מהקונסוליה

לאחר ההתייצבות בקונסוליה ברמת-גן לצורך הגשת הבקשה לדרכון והצילום, האם חובה עלי לבוא אישית לקחת את הדרכון המוכן או שניתן לשלוח קרוב משפחה או בא כוח אחר לאיסוף הדרכון? איזה ייפוי כוח נחוץ לשם כך?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

עליך להתייצב אישית או לתת יפוי כח בשפה הרומנית מאושר על ידי נוטריון השולט בשפה זו פלוס חותמת אפוסטיל המייפה כוחו של מישהו אחר להוציא את הדרכון. ועל מקבל היפוי כח לבוא עם דרכון הישראלי שלך פלוס קלבה ששילמת עבור הדרכון.