אלה

מחייה ועבודה באירופה

תודה על ההתייחסות, השאלה הנוספת שלי היא אם לבעלי יש אזרחות אירופאית ודרכון רומני ואנחנו מעוניינים לעבור לגור באירופה כי בעלי מתחיל לימודי טייס האם אני זכאית לאזרחות גם? ואם לא אז מה התנאים שאליהם אני זכאית באירופה? האם אני יכולה לשהות באירופה ללא הגבלת זמן ולעבוד שם?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

תנאי קודם להגשת בקשה לדרכון רומני הוא הוצאת תעודת נישואין רומנית לכן בעת שבעלך נמצא באירופה עם הדרכון הרומני את זכאית לשהות עימו עפ"י תעודת הנישואין הרומנית.