אנטון

תהליך קבלת אזרחות לתושב קבע

שלחתי לפני בערך כחודש טפסים על מנת להסדיר את מעמדי במדינת ישראל כאזרח , כיום כחודש לאחר שליחת המסמכים עדיין אין תשובה בנוגע לקבלת האזרחות יש לציין כי אני עליתי ממדינות ברית המועצות בגיל שנתיים ומאז אני מתגורר בארץ ברשות משפחתי דירה בארץ ואני סיימתי את שירותי הצבאי . מהו הזמן הממוצע שלוקח לתהליך קבלת האזרחות ? האם יש סיכוי כי ייקח יותר מכחודשיים שלוש ? תודה רבה על העזרה :)

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

האתר הזה נועד לבעיות בקשר לאזרחות רומנית. השאלה שלך נוגעת להסדרת מעמדך במדינת ישראל כאזרח ולכן השאלה חורגת מתחום הפורום.