חשבון הבנק שלי מעוקל צריכה עזרה דחופה
שלום רב, לפני יומיים קיבלתי הודעה מהבנק שהחשבון הפרטי שלי מעוקל, בבדיקה עלה שרשות השידור עיקלה לי את החשבון. בבדיקה עם נציג מטעם משרדו של עו"ד פרנקל את קורן המייצגים את רשות השידור והאחראים לעיקול הבנק שלי, נמסר לי כי העיקול נעשה עקב רכישת מקלט טלויזיה בשנת 2006 ולא הודעתי להם על שאני גרה אצל הוריי ושהוריי משלמים עפ"י חוק את האגרה. בנוסף נאמר לי עוד כי ברישומי משרד האוכלוסין המופיע אצלהם הכתובת שלי שונתה לכתובת של החמות שלי (הוריי בעלי), החל משנה שבה הייתי בת 3 שנים. אציין שמעולם לא שינית את כתובת מגוריי מבית הוריי במשרד האוכלוסין עד ליום שבו רכשתי כחוק את דירתי. כעת אני נדרשת לשלם סך של 3000 ש"ח עבור החוב על מנת להסיר את העיקול. לפי דרישתם חובת ההוכחה עליי כרגע היא להוכיח שבשנים אלו 2006 - 2012 התגוררתי בבית הוריי ולהמציא להם דיוור על שמי עד שנת 2009 ועל שם בעלי גם בשנים 2009 - 2012 ושלוח אליהם. כמובן ששלחתי להם את כל מה שביקשו ממני וכעת אני ממתינה לתשובה מהם. שאלתי היא כזו: האם הם יכולים לחייב אותי לשלם את הסכום הזה על אף שלא היה שום שינוי בכתובת מגוריי, והוריי שילמו את האגרה כחוק? אשמח לתשובה מהירה בענייני אני ממש מוטרדת מאחר וחשבוני מעוקל.
שאלתך ניכרת, כי היא בעניין הוצל"פ, למרות שקיים פורום בעניין זה, אשיב בקצרה: לזכותך- להגיש : 1. התנגדות - במסגרת ההתנגדות לטעון טיעונייך. כן לצרף תצהיר מסמכים מאששים טיעונייך אם חלפו 20 יום מאז שנפתח תיק ההוצל"פ, עליך לצרף בקשה להארכת מועד להגשת ההתנגדות תצהיר והכל בד בבד עם ההתנגדות עצמה 2. לצרף בקשה בהולה לעיכוב ההליכים ו/או ביטולם ו/או השהייתם בהצלחה
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים