משפטי– זאפ
משפטיפורומיםאגרת טלויזיה רשות השידוראזרחי ישראל-סופית: רשות השידור תסגר - האגרה תבוטל
חזרה לפורום

אזרחי ישראל-סופית: רשות השידור תסגר - האגרה תבוטל

סמד
סמדר בוכובזה, עו"ד

ספק אם בזכות ובחיוך או עם דמעה מבצבצת, (מסתבר כי אני די נוסטלגית, רומנטית ואידיאלית...) אבל זהו, אמש 29.7.14 - דבר החקיקה יצא לפועל באופן סופי : זו דבר ההודעה: "רשות השידור תיסגר והאגרה תבוטל" למה נוסטלגית? בכל זאת, אתם חייבים להודות , עברנו יחד עם רשות השידור רגעי שמחה וכאב, צער ותהילה, במדינת ישראל הקמה לה צעד צעד...אשר גידלה דורות של אנשים, מעמים שונים ותרבויות שונות, אשר לכולם ניסתה למצוא שפה משותפת: תכניות ילדים קסומות עליהם התרפקנו כילדים: קישקשתא, רגע ודודלי, וכ', חדשות - בכיכובו של : חיים יבין, ואפילו - שעת הפסקת הצהריים: עם המסך בו עיגול גדול:) אז אני היא המבשרת בבוקר זה את הבשורה לה חיכו מאות אלפי אזרחי ישראל ברור לי שבקרוב מאוד אף אתר זה ייסגר, כמה מילים בעניין זה: רשות השידור תועבר למפרק, ככל הידוע לי יש כ 1800 עובדים, שיצטרכו לתבוע את המוסד לביטוח לאומי לקבל זכויות בדין העבודה, לגבי תשלום רטרואקטיבי- שנראה לי שכולםםםםם ישאלו,, יובהר, כי טרם ניתנו תשובות למשמעות החדשה של סגירת רשות השידור, ייתכן, ובכך יבוא הקץ,,,נראה לי ... פונים יקרים, אני עדיין מלווה אתכם...כעו"ד - זו זכות לעמוד לצדכם, ולהנחות אתכם... תודה לכם, עו"ד סמדר בוכובזה