הקדמת תרופה למכה
שלום נילי, מספר עובדות: 1)התחתנתי במרץ השנה 2)רכשתי מכשיר טלויזיה חדש בסוף שנה שעברה ולהלן הסיפור: אני וזוגתי גרים כרגע בדירתנו,לפני כחודש ימים לערך התקשר נציג של רשות השידור לבית הורי וביקש לשוחח עמי,אימי סיפרה לו כי אינני נמצא כרגע בבית.הנציג שאל היכן אני מתגורר ואימי אמרה לו שאני גר עימם. מאז כולו של הנציג לא נשמע. כמו כן אחותי שהתחתנה חודש לפני קיבלה לפני חודשיים מכתב בו נאמר כי נפתח לה ולבעלה תיק בהוצאה לפועל בגין אי תשלום האגרה. שאלתי היא: כיצד עלי לנהוג בסיטואציה בה אני וזוגתי נמצאים. האם ליצור עם רשות השידור קשר ולעדכן אותם על מקום מגורי ועל עצם היותי נשוי ו על הטלויזיה שנרכשה אשתקד. האם ווידוי שכזה לא יגרור אחריו תשלום כבד + כנסות???? או לחילופין להתעלם ולא לעדכן את הרשות על הסטטוס בו אני נמצא יש לציין כי בתעודת הזהות שלי רשומה כתובת מגוריהם של הורי כמו כן ,טרם התקבלה איזה שהיא בקשת תשלום בדואר מצד הרשות. אשמח לקבל את עזרתך. בתודה מראש אורן
כל עוד גרת אצל ההורים לא היית מחוייב מציעה לך לכתוב ברשום מכתב לרשות על כתובתך החדשה וכי עברת לגור באופן עצמאי מתאריך מסויים על מנת שיחייבו אותך באגרה יחסית הגעת דרישת התשלום אינה תנאי לתשלום, כלומר אזרח חייב לשלם בכל מקרה באופן עצמאי - מוזר, אך זה החוק
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים