לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סוזי

בקשה לפרשנות הזכאות לפטור

שלום, אנו (אני, בעלי והילדים)גרים עם אבא שלי שהינו בן 70 (ומקבל רק הבטחת הכנסה מב"ל)בדירה (דירה רגילה בביניין מגורים)שלא מחולקת ליחידות דיור ואין שום הפרדה,פשוט חדר אחד לאבא שלי וטלויזיה אחת בסלון לכל המשפחה. לפני מס' שנים רכשנו את המקלט על שמינו אבל אז אבא לא היה גר אתנו ועד היום שלמנו את האגרה.האם ניתן לבקש פטור מאגרה ליחידת המשפחה כולה כי אבא זכאי ? אודה על תשובתך הקונקרטית כי קשה להבין את החוק היבש ולהסב אותו למקרה אישי.

סמדר בוכובזה

איני מבינה משאלתך, האם אביך עדיין גר או לא? אם אני מבינה נכון בנקודת זמן מסוימת הוא לא גר אתכם, ולכן לא תוכל ליהנות מההטבה שלו...הרי עסקינן - ב2 יחידות

סוזי

שלום,לא הבנת אותי נכון.מה שאני תיארתי: אני גרה עם בעלי וילדים ואבא של בדירה אחת, אין שם 2 יחידות דיור, הדגשתי את זה! בדירה אחת יש לנו מקלט אחד והשאלה שלי אם אני יכולה לבקש מרשות השידור פטור חלקי או מלא סביב העובדה שאבא שלי שגר עמנו הוא פנסיונר, מקבל גרושים מב"ל. מה שכתבתי שהוא עבר לגור עמנו לא מזמן ולכן אני לא יודעת מה אפשר לעשות? עד היום לא בקשתי פטור,שילמתי אגרה. הדירה על שמי אך אבא גר אתנו ועדכן את הכתובת במשרד הפנים/ת.זהות. תודה על תשובתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור