לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלומי

הצעת רשות השידור לשנה החדשה

קיבלתי את ההצעה של רשות השידור לתשלום האגרה תמורת 356 ₪. מה שלא ברור לי: אם אני משלם את הסכום הזה, האם בכך הם מוחלים על חובות עבר אפשריים או שהם למעשה מאפשרים לשלם את התשלום ללא הצמדה עבור 2013 ואז הם עלולים לתבוע תשלום עבור שנים קודמות.

הג'אקל

במכתב שהם שלחו כתוב במפורש "מובטח לכם, כי אם תשלמו באמצעות הודעה זו, לא יידרשו מכם קנסות או חובות עבר, ללא קשר למועד בו רכשתם את המקלט". כך כתוב, מילה במילה, ועל החתום : אברהם כ"ץ, סמנכ"ל גבייה. הזדמנות מעולה להתחיל לשלם ולפתוח דף חלק ונקי ללא שום קנסות, חובות עבר ועיקולים. חובת תשלום לכל מי שיש ברשותו טלויזיה שמחוברת ל : יס, הוט, עידן.

חתול

ומי שמאמין להם בלא לחשוד - מגיעות לו כל הצרות שהם יעשו. אני חושד בהם מראש, מה שלא יגידו. אין אישור משפטי של מנמהל הרשות שמעל לאברהם כ"ץ. ראש האגף הזה משלח עובדיו לעשות דברים שבספק אם חוקיים, לדעתי אינם חוקיים, להערכתי בידיעה שהם כאלה. אז להאמין?

הג'אקל

ברור שלהאמין כי זה כתוב שחור על גבי לבן וכל גביית עבר שהוא ידרוש מאדם ששילם תחת ההבטחה המפורשת שלו לא יעמוד במבחן בית המשפט וגם לא נראה לי שהוא ישבור את המילה של עצמו, זה כבר עניין של אגו. מי שישלם במבצע הזה הרוויח צרות מאגף הגבייה. חתול, מה לדעתך אחוז ההצלחה יהיה במבצע זה ? הבנתי שנשלחו 470,000 מכתבים

הג'אקל

הבהרה : שכתבתי "הרוויח צרות מאגף הגבייה" התכוונתי שהוא הרוויח את העובדה שהוא לא יסבול צרות כי לא ירדפו אותו על חובות עבר.

חתול

לכן הרדיפות הזדוניות תימשכנה. גם אחרי אנשים שלא חייבים בתשלום אגרה. מישהו מרוויח מעצם הרדיפות והאיומים וזה לא בהכרח או רק רשות השידור. זה לא שייך לאגו שלו.

רפי

תינתן מחילה על כל חובות העבר. מי שלא שילם אף פעם אגרה ויש ברשותו הוט/יס/עידן מומלץ מאוד לשלם אגרה במבצע זה ולמנוע עיקולים על חשבון הבנק בשווי של עד 7,000 שח

חתול

זו בדיוק התעלומה שאין לה עדיין פשר. נאמר במכתב "חובות עבר" אבל אין התיחסות ספציפית. אפשר להסיק שהכוונה לכל חובות העבר, אפשר להסיק שהכוונה רק להפחתת קנס והצמדה לשנת 2013. כנראה שהם רוצים לשמור את זכות ההתחכמות העתידית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור