לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

דמי נסיעות

שלום, אני עובד כסייר ברכב בחברת אבטחה ,חברת האבטחה אינה משלמת דמי נסיעות מכיוון שהסייר אותיו אני מחליף אוסף אותי מביתי ואני מסיע אותו לביתו. עד לפני שלושה חודשים ,נדרשתי להחתים שעון נוכחות ברכב מרגע כניסתי לרכב ועד יציאתי מהרכב . לפני כחודשיים הוציאה חברת האבטחה נוהל חדש ואני מחויב להחתים את שעון הנוכחות לסיום המשמרת עם כניסתו של המחליף לרכב ,מרגע זה חדלה החברה לשלם לי שכר וגם לא נסיעות בטענה שאני מוסע לביתי. במקרים רבים אני עובד בסיור באזור מסוים ואני נדרש לנסוע הרחק מהאזור עבודה \מביתי .לאסוף את הסייר המחליף .כך שלעיתים קורה שחולפת חצי שעה ויותר עד שאני מגיע לביתי ואיני מקבל שכר על זמן זה . שאלתי: עפ"י חוק תשלום דמי נסיעות .בתחום האבטחה : אם עובד נדרש לעבור מאתר לאתר במהלך העבודה מחויבת החברה בתשלום שכר עבור זמן הנסיעה . ברוב המקרים איסוף המחליף נעשה מאתר אחר המרוחק מביתו של הסייר . בנוסף משתמשת בי החברה כנהג עבור הסייר והסעתו לביתו .האם איני זכאי לשכר עבור עבודתי?

עו"ד אריק שלו

בנסיבות העניין מומלץ לפנות לייעוץ משפטי, משרדנו עומד לרשותך. עו"ד אריק שלו arik.shalev@law-shalev.co.il ייעוץ אישי- .073-2505384

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה