רמי

פיטורין - לשון הרע

שלום רב עבדתי פחות משנה כשכיר בחברה. עובד (שאינו מנהלי) שהיה בקשר עבודה עמי, ושלא "סימפט" אותי במיוחד, התלונן עלי בפני מנהלים בכירים בחברה שאני מדבר "באופן מחפיר" לעובדים, תלונה שיקרית , נטולת אמת, ושבעקבותיה זומנתי לשימוע ופוטרתי באופן מיידי למחרת השימוע. אציין כי לא שולמו לי דמי הודעה מוקדמת ע"פ הנדרש בחוק. האם באפשרותי לתבוע בביה"ד בנוסף לדמי ההודעה המוקדמת מהחברה המגיעים לי ע"פ חוק, גם פיצוי נוסף בגין אי התשלום במועד (הלנה?) , וגם לכלול באותו כתב תביעה, תביעת לשון הרע כנגד העובד שהפיץ את דיבתי רעה בחברה שבעתיה פוטרתי. אציין שע"פ השימוע, הבנתי שמנהלי החברה דבקים בגרסתו, אך שבאפשרותי להוכיח שהדיבה הינה שקרית ונועדה לגרום לפיטורי. אודה לתשובתכם רמי

עו"ד אריק שלו

בנסיבות העניין מומלץ לפנות לייעוץ משפטי, משרדנו עומד לרשותך. אריק שלו, arik.shalev@law-shalev.co.il ייעוץ אישי- .073-2505384