חזרה לפורום

אבטלה ועבודה

גיא
גיא

לאחר פיטורים ממקום העבודה עקב מצב רפואי - פניתי ללשכה לאחר חודשיים איחור , בגלל ששברתי את הכתף - התחלתי בפברואר 2014 לחתום לאחר שהגשתי את המכתב התפטרות הרפואי ( הודעתי לפקיד שיש לי בעיות רפואיות שבגללם פוטרתי + השבר בכתף ) הפקיד לא היה מעוניין לראות את המסמכים ( וגם לא ידעתי שאני צריך ישר לדווח שיש לי מגבלות ולבקש ועדה רפואית )( ניסית להציג אותה מספר פעמים שבאתי פעם בחודש לפקיד ) לאחר שהפעמים האחרות המחשב בחוץ שלח אותי אם הפניה הביתה --- זה נמשך 5 חודשים שאני בא 3 פעמים בחודש למחשב והוא שולח אותי הביתה מהסיבה שאין עבודות מתאימות ופעם בחודש לפקיד שטוען רשמתי אותך אתה יכול ללכת הביתה , רק בחודש אפריל הוא אמר לי בחודש מאי לאחר פסח תתחיל לחפש עבודה ( חיפשתי לא הצלחתי למצוא ) וגם שהגעתי לפקיד בסוף מאי וחשבתי שהוא ישלח אותי לעבודה הוא רק רשם ואמר להתראות -- רק בחודש יוני שנשאר לי חודש לחתום הוא טען שיש ביקורת חריפה למה לא נשלחתי לעבודה 5 חודשים אז הוא התחיל לשלוח אותי לעבודות 1 לא התאים 2 נשלחתי למשהו אחר שאני בודק כרגע -- הצגתי לא את המסמכים שהוא לא רצה להסתכל אז והוא לא היה מעוניין להסתכל הוא אמר שאם אני חוזר מהעבודה הזאת בלי עבודה וגם רצה שאני יביא לא 30ימי מחלה עד סוף הזכאות שלי בגלל שאני לא יכול לעבוד -- מבחינתי 5 חודשים הוא לא שלח אותי לעבודות כי לא היה לא ולמחשב משהו מתאים ואני מנסה להגיד לא שיחפש לי עבודה בהתאם למגבלות או שישלח אותי לוועדה רפואית שלהם הוא לא רוצה -----מה עושים