חוזי עבודה לא שיגרתי
שלום לפני כשנה וחצי ביקשתי העלאה בשכר ולאחר דין ודברים עם הסמנכ"ל ולאחר שהנ"ל טען שהתייעץ עם המנכל, הודיעו לי שקיבלתי את ההעלאה. לאחר יומיים נשלח לי מייל שהיה נראה כגיבריש מבחינתי אך השורה התחתונה הייתה שקיבלתי את העלאה. לפני חודשיים ביקשתי לעזוב את עבודתי לטובת עבודה הרבה יותר טובה אך נתקלתי במכה קשה. הסתבר לי שההעלאה שקיבלתי לא הייתה תמימה, במסמך "הערכת עובד" שנשלח אלי צויין למטה כי בשיחה שהתקיימה בין הצדדים הוסכם שהחברה תעניק לי בעוד שנתיים מיום הפגישה "מענק התמדה" בסך 60,000 ש"ח. והחברה רשאית לתת לי חלקים מהמענק לפני הזמן בתנאי שאם אעזוב את החברה לפני השלמת השנתיים האמורות, אהיה חייב להחזיר את כלל התשלומים שניתנו לי. היות והצעת העבודה שלי הייתה על זמן לא יכולתי להתעכב עוד מספר חודשים בחברה להשלמת השנתיים האמורות (הייתי מפסיד את ההצעת עבודה החדשה) לאור האמור לעיל נאלצתי להשאיר אצל המעביד צק על סך 38 אלף אשר מהווה את כלל התשלומים שכביכול שולמו לי על חשבון המענק ... עכשיו אני צריך לדעת איך להמשיך, האם לבטל את הצ"ק ולהיכנס לתביעה מולם לגבי ההעלאה שהוכנסה לי כמענק וכו או לבצע פעולה אחרת?\
על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.