לימור

זכאות לדמי אבטלה לאחר חל"ד

שלום רב, חזרתי מחופשת לידה לפני כשנה כמעט. אני מעוניינת לדעת ממתי אהיה זכאית לדמי אבטלה במידה והמעסיק שלי יפטר אותי. כלומר כמה זמן עלי להיות במקום העבודה מרגע חזרתי מחופשת לידה עד הפיטורין כדי שאהיה זכאית לדמי אבטלה (והאם אצטרך להממתין 90 יום נוספים מרגע הפיטורין?) ? בתודה מראש, לימור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

דמי אבטלה משולמים למי שהפך למחוסר עבודה, שמחפש עבודה אחרת וכל עוד לא מצאה לו לשכת שירות התעסוקה עבודה אחרת . לפיכך, במידה ואישה לאחר לידה תפוטר היא תהא זכאית באופן מיידי לתשלום דמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה