טל

מכתב פיטורין

אני עובד כשנה במקום עבודה כשהבטיחו לי רכב צמוד דברים שנאמרו בעל פה ללא הסכם רשום, ההסכם לא כובד ואני מוצא את עצמי כל היום בנסיעות ( מסיעים אותי למקומות העבודה) ביקשתי להתפטר אם מכתב פיטורין אבל המעסיק סירב, נאלצתי להישאר לבנתיים בעבודה עד שאמצא מקום עבודה אחר ..ההשפלה והפגיעה בכבודי קשה מנשוא, כולם יודעים שהתכוונתי להתפטר וויתרתי על הפיצויים לטובת מכתב הפיטורין, הבטיחו שיחשבו על זה ויתעלמו כאשר באתי לדרוש תשובה.ננערך טקס חלוקת בונוסים כולם קיבלו סכום כסף למשכורת ורק אני היחידי בוזיתי והושפלתי..לא קיבלתי.. מה הם הזכויות שלי בנוגע לפיטורין, הרי הם מתנכלים לי על שביקשתי לעזוב כי לא עמדו בהסכם.. תודה על תשובתכם..

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

הנסיבות המתוארות בשאלה אינן ברורות. ככלל, אין למעסיק יכולת למנוע מעובד את היכולת להתפטר (למרות שלהתפטרות יכולות להיות השלכות כלכליות על העובד). בנוסף, יש לברר האם התנהלות המעסיק בנסיבות העניין מהווה הפרה של דין או הסכם איתך. לכן, מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה