גולדשטיין חיה

זכיין שמתחלף ברשת פארמה גדולה מה דינו של העובד

בתי עובדת מזה 4 וחצי שנים כעובדת כללית בחברת פארמה גדולה, את העבודה מצאה לה חברת "שילובים" מטעם הרווחה בעיר מגורי, (בתי מקבלת קצבת נכות כלשהי). הזכיין בחברה הנ"ל עובר למקום אחר והזכיינית החדשה החלה להתעמר בבתי, בטענה שהיא לא עובדת חברת סופר פארם אלא עובדת מטעם חברת שילובים, לכן היא יכולה לעשות ככל העולה על רוחה עם בתי!!! לקצץ לה דרסטית בשעות העבודה (גם ככה בתי עובדת 4 שעות רק בוקר, 10 חודשים היתה עובדת בימי שישי 4 שעות והבוס הקודם קיזז לה ל-3 שעות, כעת הזכיינית החדשה רוצה שבתי תגיע בימי שישי רק לשעה וחצי!!!! או שלא תבוא כלל, חוץ מזה היא אמרה לה שכנראה תקזז לה שעה כל יום משעות העבודה. הבנתי שהם מנסים להתיש את בתי ע"מ שתעזוב מרצונה. אציין שהלקוחות מאוד מאוד אוהבים ומעריכים את בתי על השירות המצויין שהיא נותנת ואפילו קיבלה מכתב הערכה מהסניף הראשי, לאחר שלקוחה פנתה אליהם. מה עלינו לעשות? אהיה אסירת תודה לעזרתכם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לכאורה הפרת הדין מצד המעסיק, אולם יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה