לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עובדת

החברה נמכרה

שלום, מקום העבודה בו אני עובדת נמכר. ב-8/7 החברה אמורה ל"עבור ידיים", העסק ממשיך לפעול במקום הנוכחי רק המשכורת משולמת מהחברה החדשה. מס' שאלות: 1. ב-8/6 קיבלנו זימון לשימוע וב-11/6 היה השימוע. האם השימוע נחשב כמכתב פיטורים ואין צורך בהודעה של חודש מראש או בתשלום עבור החודש הזה? (אני מציינת כי בעל העסק שיתף אותנו כי ברצונו למכור את העסק וידענו זאת לאורך כל הזמן). 2. האם הוותק שצברתי במשך השנים עובר איתי לחברה החדשה (הבראה, מחלה, חופשה)? אציין כי בעל העסק הנוכחי מתכוון לעשות גמ"ח ולשלם פיצויים וכל מה שצריך מבחינתו. 3.אם אני עובדת 70% משרה, וכל התנאים (חופשה, הבראה) חושבו כאילו עבדתי משרה מלאה, האם החברה החדשה מחוייבת להמשיך עם אותם תנאים (מציינת שבשיחה קצרה שעשו איתנו אמרו ששעות העבודה והשכר לא יפגעו) 4. האם בעל העסק הנוכחי אמור לפדות לי את ימי המחלה שנצברו? 5. מעבר למה שרשמתי מהן הזכויות המגיעות לי מהמעסיק הנוכחי שלי, ומה הזכויות המגיעים לי מהמעסיקים שלי העתידיים שלי. תודה על המענה

עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה