בעלים חדשים
אני עובדת כשנה בעבודה, וב7 חודשים לעבודה שלי הודיעו לי שהוחלפו בעלים , שאלתי אם הוותק נשמר אמרו לי כן, אך ביקשתי מהמנהלת שלי חוזה ביני לבינה שמאחר שהיא התחייבה לי עד סוף שנה לפיצווים והיא ביקשה שלא אעזוב. משם לא טוב. היא התחייבה לי בדף בשם פרטי שלה ולא כבעלת הגן שהיא מתחייבת לשלם לי בסוף שנה את פיצויי לפי מה שסוכם , ומאחר שאני תחת. בעלים חדשים ואני בהריון. האם מותר לי לגבוהה מימנה לפי ההסכם האישי בנינו את פיצויי בלי קשר לעבודה שאני ממשיכה האם זה לא יכול להיות קלף בשביל הבילים החדשים שקיבלתי פיצויים מהמנהלת החדשה ואז הוא יוכל לפטר אותי כי הוא אינו רוצה שאמשיך איתו
היאמנהלת זו כבר לא תמשיך לעבוד אצלו יותר , ועוד שאלה שלי , האם לבעלים החדשים שמאחר שאני עובדת אצלומ5 חודשים. ואני בהריון בחודש 4 האם הוא יכול לשנות לי שכר. ותפקיד ? מכיוון שהוא אמר לי שאני לא יהיה גננת אם אני יהיה סייעצ ויעבור מכיתה לכיתה בשביל לייאש אותי
כאשר עובד ממשיך במקום העבודה אולם המעסיק מתחלף נשמרות כל זכויותיו והמעסיק החדש יהיה חייב בהן. יחד עם זאת, ראוי להקפיד שתאריך תחילת העבודה בתלושי השכר אינו משתנה. בכל מקרה, חשוב ומומלץ להסדיר בכתב את עניין רצף הזכויות כך שהמעסיק החדש יהיה אחראי על כל זכויות העובד לפי הוותק המקורי שלו. לכן, במקרה כזה רצוי לקבל ייעוץ משפטי ספציפי. הצורך בייעוץ אישי עולה ככל שותק העובד גדול יותר הואיל ואז ההפסד האפשרי גדול יותר. הדברים נכונים גם לגבי מצב בו המעסיק יוצר העברת תפקיד הכרוכה בהעברה למעסיק אחר