שיר

הרעה בתנאי עבודה

שלום רב, רציתי לדעת אם כאשר יש הרעה בתנאי העבודה, המעביד מחוייב לתת זאת בכתב ושהעובד יחתום שהוא מסכים (אם לא אז פיטורין). תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

כאשר מתפטר עובד בטענה להרעת תנאים או דרישה להמשך עבודה בתנאים לא סבירים, עליו לתת הזדמנות למעסיק לתקן את ההרעה או את המצב הנטען ואם לא תוקן, על העובד להוכיח זאת על מנת להיות זכאי לפיצויי פיטורים. על כן, יש לבחון כל מקרה לגופו ולפי הנתונים הספציפיים לקבל החלטה נכונה. עפ"י סעיף 11(א) לחוק פיצויי פיטורים, אם עובד התפטר מחמת הרעה מוחשית בתנאי עבודה, או מחמת נסיבות אחרות שביחסי עבודה שבהן אין לדרוש ממנו כי ימשיך בעבודתו, התפטרותו תזכה אותו בפיצויי פיטורים (אם העובד בעל וותק של שנה ומעלה בעבודה).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה