רחל

לאחר תאונת עבודה

שלום רב קבלתי אישור מרופא תעסוקתי לעבור לתפקיד אחר למשך חודשיים בעקבות החמרה בפגיעה שנפגעתי בתאונת העבודה. המעסיק שלי הודיע לי כי אין בכוונתו להעביר אותי לתפקיד אחר והוצא לי מכתב בו אני נדרשת לשהות בחופשת מחלה על חשבוני. אין לי אישור מחלה רק מכתב מרופא תעסוקתי שכותרת סיכום בדיקה רפואית ואישור אי כושר לעבוד בתור קלדנית וכן המלצה לתפקיד אחר האם ניתן לכפות עלי להוציא אישור מחלה והאם מכתב שכותרתו כזה הוא בגדר אישור מחלה לתשובתך אודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה