לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

חוסר קופה

שלום! אני עובד בתחנת דלק בחנות נוחות כשנה ואני נחשב כעובד טוב. היום בעבודה המנהל שאחראי על הכספים בא אלי ואמר לי: "מתי אתה משלם את ה150 חוסר שהיה לך?" להפתעתי נדהמתי והגבתי: "מתי היה לי חוסר כזה?" הוא מיהר ואמר שהמנהל יסביר לי. לא היה לי חוסר כזה בכל הזמן שעבדתי בעבודה הזאת ולרוב שאנחנו סוגרים משמרת הקופות יוצאות מאוזנות. לפעמים יש פלוסים ולפעמים מינוסים של שקלים בודדים עד 10 שקלים. אנחנו עובדים 2 על קופה אחת במשמרת. עם זאת, אני מאמין שאנחנו צוות עובדים ישר שלא גונב כסף. אחרי הכל אנחנו לא רובוטים. אני חייל משוחרר שעושה שם את המועדפת ובנתיים נמצא שם עד שאמצא משהו יותר טוב. בכל אופן, אני לא מתכוון לשלם את החוב הזה כי זה לא נראה לי תקין לשלם על משהו שאין לי כל חלק בו. זה כל כך מרגיז שאני מרגיש כאלו גנבתי משהו וגם החוסר הזה גם יכול להיות אפילו טעות מחשב. מה אני יכול לעשות? אני מתכוון לאסוף "ראיות" מהמנהל על ידי אס אם אסים ואחרי שיש לי אותם אני לא יודע למי לפנות. אשמח לתגובות. תודה רבה!

עו"ד גל גורודיסקי

על מנת שאשיב לשאלתך לאן עליך לפנות, עלי לדעת מה ברצונך לעשות, שכן משאלתך עולה כי המעסיק לא ניכה את הכסף משכרך.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה