לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לירון

תביעה על פיטורים מנהלת חשבונות

שלום, סיימתי לימודי הנהלת חשבונות, התחלתי לעבוד במשרד ייעוץ מס בתפקיד של מנהלת חשבונות. בראיון הוצא לי עבודה לטווח ארוך בשכר התחלתי של שכר מינימום ולאחר שלושה חודשי עבודה העלאת שכר, בראיון הראשוני המנהל ציין כי הוא לא מחפש עובדת לטווח קצר. לאחר חודשיים וחצי העלתי את עניין העלאת השכר והמנהל אישר את עניין העלאת השכר בתחילת החודש הבא. שבועיים לאחר מכן הודיע לי על פיטוריי, המנהל ציין כי הבת שלו השתחררה מהצבא וכעת אין לו צורך בשתי עובדים ולכן הוא נאלץ לפטר אותי, המנהל ציין כי לא היה לו טענות כלפי מבחינת, ביצעתי את תפקידי כראוי. חשוב לציין כי בעת בחירתי בעבודה זו וויתרתי על עבודה אחרת בשכר יותר גבוה על מנת לרכוש ניסיון בתחום ההנהלת החשבונות למרות בשכר נמוך משמעותית. בדיעבד כעת לאחר הפיטורים נראה כי המנהל תכנן להעסיק אותי בתור עובדת זמנית בשכר נמוך (הובטח לי העלאת שכר לאחר 3 חודשים ובדיוק בתום פרק הזמן הזה פוטרתי) לתקופה שנקבעה מראש עד שבתו תשתחרר מהשירות הצבאי שלה ותשתלב במקום העבודה במקומי, ראוי לציין כי בתו של המנהל הגיע לעבוד במשרד למספר ימים כחודש וחצי לפני השחרור הצבאי שלה. האם יש עילה לתביעה משפטית? תביעות קטנות? תודה רבה

עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה