משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהתלוש משכורת לא תקין צבירה ימי ח/מ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תלוש משכורת לא תקין צבירה ימי ח/מ

ובה
ובה

האם זה חוקי שאין צבירה של ימי חופשה/מחלה המעסיק טוען שרואה החשבון שלו מחשב זאת פעם בשנה או בסוף שנת עבודה לא זכור לי בדיוק אחד משניהם אני עובד כחמישה חודשים ורק בחודש האחרון גיליתי ששעות העבודה אינן מחושבות כראוי הכוונה ל125 % אחרי 8 שעות (אני עובד שישה ימים בשבוע) 150% אחרי שעתיים נוספות. בתלוש האחרון מצאתי הפרש 'ל 1728 ₪ נאמר לי מהמעסיק שאקבל החזר חודש הבא , אך מה עליי לעשות עם ארבעת החודשים הקודמים שבהם החישוב נעשה באופן דומה ולא נכללו בו אחוזי השעות נוספות כפי שציינתי למעלה תודה רבה.

RE:
עו&
עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות יש לכאורה הפרת הדין מצד המעסיק. במקרה כזה ניתן לשלוח מכתב דרישה למעסיק ואם לא ייענה למכתב הדרישה ניתן להגיש תביעה לבית הדין לעבודה.