משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיצויים עקב העתקת מגורים

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פיצויים עקב העתקת מגורים

חן
חן לוי

שלום רב, הנני מתגוררת בערד ובעוד שבועיים מעתיקה את מגוריי לישוב אורנית , מצרפת לבן זוגי. אני עובדת כשנתיים וחצי בחברת גבייה .לטענת החברה איני זכאית לפיצויים מכיוון שאני נשואה . למיטב ידיעתי אני זכאית עקב העתקת מגורים מעל 40 קמ. אשמח לדעת מה הן זכויותי בנושא תודה

RE:
עו&
עו"ד גל גורודיסקי

לפי החוק, רואים התפטרותו של עובד כפיטורים אם המרחק בין מקום מגוריו החדש לבין מקום מגוריו הקודם הוא 40 ק"מ לפחות, ומקום מגוריו החדש רחוק יותר ממקום עבודתו מאשר מקום מגוריו הקודם. משכך, אין רלוונטיות להיותך נשואה.

RE:RE:
עו&
עו"ד גל גורודיסקי

אתקן את תשובתי, חסרים נתונים בשאלתך. כדי לקבל תשובה מלאה- נא ראי סעיף 12 לתקנות פיצויי פיטורים (חישוב הפיצויים והתפטרות שרואים אותה כפיטורים), תשכ"ד-1964