מיטל דוד

פיטורין בזמן אובדן כושר עבודה (א.כ.ע)

אני עשרה חודשים לאחר לידה, ולא חזרתי עדיין לעבודה כיוון שנכנסתי למצב של אובדן כושר עבודה (א.כ.ע) מהלידה (אושר לי א.כ.ע עד ל31.8.16). המעסיק שלח לי מכתב סיום העסקה הביתה לפני שחזרתי לעבודה ביחד עם מכתב סיכום פרוטוקול של סיכום שימוע שעברתי לפני חופשת הלידה. יש לצייון,שעברתי כמה ימים לפני חופשת הלידה שימוע ולא הספיקו אז להעביר לידי את סיכום הפרוטוקול. 1. האם זה חוקי לפטר בזמן א.כ.ע ? 2. האם הפרוטוקל והשימוע שהתבצע לפני חופשת הלידה הינו חוקי ו/תקף ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

לצורך מתן מענה של השאלה נדרשים נתונים נוספים. מומלץ לפנות לייעץ משפטי פרטני בנושא.