לוי בינה

פיטורין של אדם בעל מוגבלויות - נכות

לפני כ5 שנים פוטרתי מבזק לאחר מיצוי ימי המחלה כשרופא תעסוקתי קבע לי 50 אחוז נכות אחד הסעיפים היה בעיתי שמיעה מעל 50 דציבל קיבלתי מקרן מקפת פנסית נכות התהליך היה מלווה עי כוח האדם של בזק לאחרונה פסק שופט בנושא דומה שאין לפטר אדם מוגבל גם אם יש מהלך של שינויים מבניים בחברה וצריך לדאוג לו לעבודה מתאימה האם יש לי אפשרות כיום לאחר 5 שנים לבקש שיחזירו אותי לעבודה לאור תקדים זה וגם עקב נכות 65 אחוז מביטוח לאומי או לקבל פיצוי עקב פיטורין שלא כדין

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני. ככלל, פנייה כעבור 5 שנים עלולה להיחשב שהתבצעה בשיהוי ולעתים אף בחוסר תום לב.