לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רגינה

מתפטרת כדין מפוטרת - פיצויים

כותרת הקייס: המעסיק מסרב לשלם פיצויים תאור הקייס: ,אני הייתי מועסקת מתאריך 25.10.2004 כנציגת שרות טלפונית, בתאריך 22.06.09 אובחנתי ע"י רופא תעסוקתי כי אינני יכולה להמשיך לעבוד בתפקידי כי אינני יכולה להמיס על שורש כף יד ימין, במקום עבודתי הצגתי את המכתב לאחר כמה חודשים (4/5) משום שקודמתי לתפקיד אחר (מדריכה) שאינו מעמיס כל כף יד ימין, את המכתב הצגתי למנהלת משאבי אנוש אשר צילמה לעצמה עותק (הייתה עדה לכך המזכירה של הלישכה) והצגתי אותו גם למנהל הפרויקט (שניהם לא התייחסו כלל לתאריך של המכתב). לאחר שיחה הוחלט להשאיר אותי בתפקידי הנוכחי עד שיימצא פיתרון או שאני יחליט לעזוב, ככה נפגשתי עם מנהלת משאבי אנוש כל חודשיים לערך על מנת להחליט מה אפשר לעשות איתי הלאה, בתחילת שנת 2010 מנהלת משאבי אנוש ביקשה מיוזמתה שאני אשאר עוד כמה חודשים בגלל שיש הרבה עבודה ואני כמובן הסכמתי וסגרנו כי נדבר באמצע חודש מאי השנה ונראה מה אפשר לעשות, בחודש מאי היות ולא היה תפקיד אחר עבורי הוחלט כי אני אסיים את עבודתי. (לאורך כל הפגישות שלי לא נאמר לי מעולם כי זה שהמכתב מרופא תעסוקתי הינו מ22.06.09 זה יכול להוות איזשהי בעיה, כמו כך נהפוך הוא נאמר לי שאין שום בעיה עם זה שהוא ישן) ב26.05.10 קיבלתי מכתב מתקשוב כי הינני מתפטרת כדין מפוטרת וכי מגיע לי פיצויים והמשכורת האחרונה שלי. באותו היום בצהריים התקשרו ממשאבי אנשו להגיד לי כי לא אוכל לקבל את הפיצויים שלי כי המכתב שלי ישן ונאמר לי לחדש את התאריך אצל הרופא שנתן לי אותו (מדובר ברופא תעסקותי שנמצא אחת לכמה זמן במרפאה ולא ניתן לפנות אליו ללא מסמכים, הפניה ותור מראש), במקרה ראיתי את הרופא והיא הסכימה לתת לי מכתב חדש שבו רשום שזה העתק חדש מתאריך 27.05.2010 ושהוא הודפס ע"י הרופא עם חתימה וחותמת בסוף הדף. מסרתי אותו לתקשוב ולי נמסר כי הוא איננו מספק וכי עלי לגשת שוב לכל אותם הנפשות הפועלות בתחום הרפואי על מנת שתקבע האבחנה מחדש מתאריך של עכשיו, (על מנת לפנות לרופאים אלו ולבדיקות עלי להמתין די הרבה 2-3 חודשים),על מנת רק להסביר הרופא התעסוקתית ציינה שלמכתבה אין תוקף הוא תקף מרגע קבלתו ועד שתהיה אבחנה חדשה כגון החמרה או שיפור. האם הרופא התעסוקתי יכול שלא לקבל אותו שוב היות ואינני מועסקת עוד? במקום העבודה מתעקשים לקבל את המכתב סיום העסקה שלי בחזרה למרות שאני יודעצ בוודאות שיש להם עותק, אני פוחדת כי המכתב לא יחזור אלי יותר (המכתב כולו לטובתי ) האם ניתן לא לשלם לי פיצויים כלל? בבקשה מכם לתשובה. תודה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה