סווטלנה

סעיפים מפוקפקים ב״הודעה בדבר פירוט תנאי עבודה״

שלום רב, אני עובדת במסעדה מאז 10 שנים בהיקף של 5-6 משמרות בשבוע בכל השנים הללו. לא מזמן החתימו את כולנו על ״הודעה בדבר פירוט תנאי עבודה - מלצר״, נאמר לנו שזה לא חוזה עבודה אלא רק יישור קיו. לקחתי העתק הביתה ומצאתי בו כמה סעיפים שנראים לי לא חוקיים. מתחת לסעיף המדבר על כך שעליי להגיש 5-6 אופציות למשמרות בשבוע, יש את הסעיף הבא: ״יובהר כי החברה אינה מחוייבת לשבץ אותך בהיקף משמרות מסוים, וכל שינוי בהיקף שיבוצע, לא ייחשב הרעת תנאי עבודה.״ האם האובדה שחתמתי מתחת לסעיף הזה מונעת ממני זכות להתפטר בדין פיטורים או/ולתבוע על הרעת תנאים במקרה ומורידים אותי למשמרת אחת בשבוע? האם בזה שחתמתי וויתרתי על זכויותיי? מה עליי לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.