טליה לוי

ימי חופשה לעובדים לפי שעה

שלום, אני עובדת כ-65.5 שעות בחודש 3 ימים בשבוע אם אני לוקחת חופש משלמים לי פחות מחצי מהשכר עבור כל יום חופשה כך שכאשר לקחתי 3 ימי חופשה השכר שלי באותו חודש היה פחות בשליש מהשכר הקבוע... לכן אני לוקחת ימי חופשה רק כשאני ממש מוכרחה ונצברו לי כ-25 ימים אבל לא כדאי לי לממש אותם. ביקשתי שיתנו לי פחות ימי חופשה בשנה אבל שישלמו לי עבור כל יום כאילו עבדתי ביום הזה אבל נענתי בסירוב. אודה לכם אם תעזרו לי להבין האם זה אפשרי לממש את זכותי לצאת לחופש מבלי ששכרי שממילא נמוך לא יפגע תודה טליה

עו"ד הדר פלד טל

הסוגיה מצריכה בדיקה קונקרטית של התלושים ושל חישוב שווי יום החופשה, ייתכן והחישוב שגוי ומגיעים לך הפרשים. לצורך יעוץ ניתן לפנות ישירות למשרדנו.