עובדת בחברת אאוטסורסינג שנותנת שירות לחברה ממשלתית ועוברת טיפולי IVF
אני עובדת כמעט 3 שנים בחברה ממשלתית וקודמתי לתפקיד ניהולי. מיותר לציין שלאחרונה העלו לי את השכר כי מרוצים סה"כ מתפקודי... תרמתי רבות עבור הארגון, עבדתי שעות נוספות וביצעתי תפקידים רבים עקב חוסרים. לאחרונה היה לי ויכוח עם מנהל המוקד (שהוא גם מחברת האאוטסורסינג) מכיוון שהבטיח לי ולעוד עובדים ( ויש עדים) כי לא יקזזו שעות שנצברו שנה שעבר עם זאת קיזזו לנו בממוצע 35 שעות מבלי לשלם , וכשהתעמתתי איתו מסר כי לא זוכר שהבטיח....ומפה התחיל כל הסיפור לאחר כ3 שנים ה"לקוח" החליט שלא מעוניין שאעבוד אצלם ...מכיוון שאני עוברת טיפולי פוריות חברת האאוטסורסינג עצמה מנסה להציע לי תפקידים אחרים מכיוון שכביכול אינם יכולים לפטר אותי. אומרים לי שלא משנים לי תנאים אך הכל משתנה גם זמן נסיעה שמשתנה מ10 דקות נסיעה ל40 דקות, גם אופי התפקיד והצורה שעשו זאת בהפתעה מוחלטת עם שיחה שהיא דומה לשיחת שימוע אך לא שימוע, לא מוכנים שאגש למוקד להיפרד מהצווות שלי בצורה ראויה ומכובדת... מרגיש כי מפטרים אותי בעצם מהתפקיד ומהלקוח ... אשמח חוות דעת משפטית בנושא.
הי, נשמעים לי כמה דברים לא תקינים ממה שאת מספרת. את מוזמנת ליצור עימי קשר לקביעת פגישת יעוץ. התחום של זכויות נשים בגין הפוריות הינו תחום התמחותי. 077-4013411