משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהתשלום עבור פדיון ימי חופשה

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תשלום עבור פדיון ימי חופשה

אלה
אלה

פוטרתי ממקום עבודתי אחרי שנת עבודה בחישוב של חשבת השכר עבדתי 80% משרה 6 שעות ביום לפי שכר של 30ש"ח לשעה בדרכ היו לי גם שעות נוספות אך יום רגיל חושב לפי 180 ש"ח את פדיון ימי החופשה שלמו לי לפי 180 ש"ח כפול 80% {משרה} שזה 144ש"ח לכל יום חופשה שנצברה לזכותי רציתי לדעת האם החישוב נכון והאם לא הייתי אמורה לקבל תשלום לפי 180 שח {יום עבודה} בנוסף בקרן הפיצויים מבדיקה מול הפניקס עומדים לרשותי 2700 שח משכורת ממוצעת שלי הייתה כ 5000 ש"ח כמה כסף +- צריך להוסיף לי המעסיק כפיצויי פיטורין? בברכה אלה

RE:
עו"ד הדר פלד-טל
עו"ד הדר פלד-טל

לגבי חישוב פידיון החופשה לא ניתן להשיב בלי לראות את מלוא התמונה לרבות את היקף הצבירה בתלושים. כנ"ל לגבי הפיצויים, יש לבצע חישוב מסודר על יסוד כלל המסמכים הדרושים.