נטלי

איומים מצד המנהלת בקשר לפגיעה בתפקיד,דרגות,הנקה

שלום. אני עובדת בבנק ומנהלת שלי מאיימת עלי שלא תתן לי דרגה ותפגע לי הבונוס בגלל שאני הייתי חסרה הרבה בגלל ימי מחלה שלי או של ילדים(כמובן יש אישורי מחלה). בנוסף מאיימת שתעביר אותי תפקיד בתוך המדור שלה ותתן לי לעשות "עבודות זבל" להיות כלבויניקית של כולם כי אין לי מחויבות לעבודה בגלל שמחסירה הרבה מסיבה רפואית שלי או של ילדים. בנוסף שאלה אותי עד מתי אני מתכוונת להניק?! הגיע זמן להפסיק( אצלנו בבנק זה עד 3 שנים אם מביאים אישור מרופא כל חודש). דורשת ממני שאני אשאר יותר שעות לפעמים אם מישהו חסר או לא נמצא בצוות( וזה בעיתי כי משאבי אנוש לא מרשים לעשות שעות נוספות כי אני מניקה) גם אמרה שלא תתחיל לבדוק מול הרופאים אם באמת הייתי חולה.זה לא חדירה לפרטיות? אשמח לעצה,והאם היא עוברת על איזשהו חוקים.. תודה מראש

עו"ד הדר פלד טל

שלום נטלי זה נשמע לי כמו אפליה בוטה, אני מציעה לך לגשת ליעוץ מסודר, ניתן ליצור עימי קשר במשרד בטל' 077-4013411. התחום של אפליית נשים הינו תחום העיסוק העיקרי שלי.