אולגה

קרן השתלמות שלא הופרשה שנים

שלום לך אני עובדת דואר ישראל כבר 6 שנים לאחרונה נודע לי שלא עשו לי קרן השתלמות לאחר שבדקתי מתי זה משתחרר ואז נודע לי שלא נעשה פניתי לגורמים אחראים ועבר כבר חודשיים ולא מקבלת תשובה חוץ מתשובה שאני הייתי צריכה להסתכל בתלוש וזה אשמתי . אני בכלל לא מבינה בזה וכמובן לא מבינה איך בנוי התלוש. השאלה הם חייבים להפריש לי את קרז השתלמות לפי החוק. ועם לא מוכנים לתת לי על ה6 שנים מה צריך לעשות ועם יש מה לעשות תודה רבה

עו"ד הדר פלד טל

יש לבדוק את ההסכם הקיבוצי של עובדי רשות הדואר. הטענה כי "זו אשמתך" איננה מקובלת ואינה הגיונית. מציעה לך לפנות לבדיקה פרטנית שכן אם לפי ההסכם הקיבוצי את זכאית להפרשות לקה"ש ניתן לתבוע את כל התקופה אחורנית. ליעוץ וטיפול נוסף יש ליצור קשר עם המשרד, 077-4013411.

אולגה

חיפשתי בגוגל ואני לא מצאתי את זה

עו"ד הדר פלד טל

ניתן לפנות למעסיק ולבקש או להיעזר בעו"ד לקבלת יעוץ ותשובות.