משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהאישור העסקה ממקום עבודה קודם

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

אישור העסקה ממקום עבודה קודם

מרי
מרינה אומלצ'נקו

שלום רב, התבקשתי להביא למקום עבודה חדש אישור על וותק של 10 שנים עם הגדרת תפקיד לצורך חישוב וותק ושכר. בעבודה קודמת הייתי רשומה בתפקיד בסקטור פרא רפואי ובפועל ביצעתי בנוסף תפקיד אדמיניסטרטיבי כפקידה במשרד במהלך כל השנים האלו. וזה מה שצריך להיות רשום באישור העסקה. בעבודה קודמת מסרבים לרשום שהייתי גם פקידה מסיבה שההיתי רשומה בתיק אישי בתפקיד אחר (ויש מכתבים מאותה תקופה ומכתבי המלצה המעידים על תפקידי בתור פקידה ויש גם אשנים שיכולים להעיד על זה ). ללא אישור זה לא ייחושב לי וותק מקצועי וזה יפגע בשכר שלי. מבקשת ייעוץ בעיניין מה ניתן לעשות? תודה מראש.

RE:
עו"ד הדר פלד-טל
עו"ד הדר פלד-טל

לא ניתן להשיב לשאלתך דרך האינטרנט, זה מחייב יעוץ פרטני וייתכן אף פנייה לביה"ד לעבודה.