לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בראון אדיראן

ייעוץ לגבי פיטורין/התפטרות

אני עובד כשנתיים וחצי בעבודה בכל רחבי הארץ, מדובר בנסיעות יומיומיות של כ- 12 שעות ביום (2 נהגים). אני עוסק בהתקנת בטלויזיות במשקל רב, ואפילו פעם נפלתי במסגרת העבודה ושברתי את עצם הזנב, מה שגרם לכך שהייתי מושבת מס' חודשים. הנסיעות והישיבה המרובה וכן כובד הטלויזיות גורם לי לכאבים חזקים ולכן אני נעדר הרבה מהעבודה. ביקשתי לעבוד באזורים קרובים יותר ונענתי בשלילה. דבר נוסף, השכר ההתחלתי שלי 4500 בסיס+אחוזי מכירות (אך השכר אינו אחיד לכל העובדים)הורידו את העמידה ביעדים (מדובר בסכומים של בין 600 ל- 3000 ש"ח בחודש) כך שבסופו של חודש אני נותר עם שכר מאוד נמוך. שוחחתי על כך עם המנהל על רצוני שאפוטר עקב 2 הסיבות הללו והוא הסכים(השיחה גם מוקלטת). המנהל הבטיח שיפטרו אותי ואקבל את כל הפיצויים וכן מכתב פיטורין, כדי שאוכל לקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי עד שאמצא עבודה ראויה. משום מה המנהל שינה את דעתו ולא מוכן לפטר אותי. מה עליי לעשות?

עו"ד הדר פלד טל

לפנות לקבלת יעוץ משפטי פרטני. עליך לקבל יעוץ בכדי לכתוב מכתב התפטרות בדין מפוטר וכן לתבוע את המעסיק על יסוד ההבטחה שניתנה והוקלטה. לקביעת פגישת יעוץ ניתן ליצור קשר עם המשרד בטל' 077-4013411.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה