משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההמשך לתשובתך על דמי הביטוח

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

המשך לתשובתך על דמי הביטוח

שרה
שרה

ברור שהמעסיק קובע את מועד החופשות וזאת לא הייתה שאלתי שאלתי על הדמי ביטוח לאומי בחופש הזה חודש אוגוסט בחודש זה אמרו לי בביטוח לאומי שהמעסיק חייב לדווח עליי שיצאתי לחופשה ללא תשלום ושהוא חייב לשלם עליי ביטוח לאומי על חודש זה אך המעסיק אומר שהוא כן חייב לדווח עליי שיצאתי לחופשה ללא תשלום אך הוא לא מדווח ולכן הוא מעדיף לשלם לי את הביטוח הלאומי כך שהוא מוציא לי תלוש על כל ימי החופשה שצברתי כל השנה כך הוא מבטח אותי וגם מוציא לי תלוש שאלתי אם זה חוקי כי אם הוא חייב לדווח ולשלם עליי אז למה לנצל את ימי החופשה שלי בשביל לשלם את דמי הביטוח הטענה שלו היא שמכיוון שלא כולם חוזרים לעבוד אצלו הוא מעדיף את זאת כך אני יכולה לעמוד על כך שהוא ישלם לי את דמי הביטוח ללא הוצאת תלוש וניצול הימי חופשה שצברתי

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

אני שוב אחזור על תשובתי מאתמול, ביטוח לאומי מתעדכן מאמירותייך. המעסיק לא אישור לך יציאה לחופשה ללא תשלום אלא לחופשה בתשלום בחודש אוגוסט. כך שאינך יכולה לעמוד על כך שלא יוציא לך תלוש על חשבון ימי החופשה ולשלם לך בגינם.