שלומי

עזיבת עבודה עקב מעבר דירה

אני עובד במקום העבודה שלי 10 שנים בדיוק. וכרגע אני נאלץ לעזוב את מקום עבודתי מסיבה של טיפול הוריי שהם סיעודיים ולכן אני ומשפחתי הולכים להיתגורר עמם בביתם אני עובר למקום מגורים מגני תקווה לקרית מלאכי.שזה מעל 40 קילומטר ומקום שמוכר כמקום פיתוח.ולפי ידעתי שמזכה אותי בקבלת הפיצויים כדין לכן שאלתי היא כך! הרואה חשבון של מקום עבודתי טוען שאני מחוייב להביא חוזה שכירות כדי להוכיח שעברתי באמת לעיר אחרת. והסברתי לו שאין לי חוזה כזה מכיוון שאני גר עם הוריי בלי חוזה כלל.! וטען שזו יכולה להיות בעיה. שאלתי האם זו בעיה שאי אפשר להיתגבר עליה?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום שלומי, העבר בתעודת הזהות את הכתובת ואז לא תהא בעיה בכך. בריאות להוריך.