חזרה לפורום

זימון ללשכת מנהל המחוז בצירוף אמרכלית. בעקבות ויכוח ענייני בנושא התנה

רחל
רחל שוהם

הנני גזברית מרחב במשרד הקליטה פתח תקווה. שיטת העבודה היא אישור על ידי גזבר ראשון ותשלום ע"י גזבר שני. עקב מצוקת כח אדם הגזברית המשלמת יושבת במחוז ת"א וצמודה לגזברית המחוז ומטבע הדברים ניגשת אליה על כל שאלה זה בסדר גמור הבעיה מתחילה כאשר היא מבינה בניגוד לנוהל ( לציין שהיא עולה מרוסיה והעברית שלה לא הכי טובה בעולם בלשון המעטה) בכל מקרה תמיד גזברית המחוז נוטה לקבל את דעתה גם אם זה נוגד את הנוהל. חייבת להדגיש שמערכת היחסים ביננו טובה ולמרות ההבדלים ביננו ( אני חרדית ) השתדלתי מאד לעזור ככל יכולתי בכל צורך שלה ואני מה שנקרא מהלכת בין הטיפות בזהירות שכן היא תמיד בעמדת עליונות. נתקלנו במקרה מסויים בו היא החליטה לשלם בניגוד לנוהל באופן ממש מובהק וניסיתי לשכנע אותה שהיא אינה צודקת היא החלה לצעוק עלי ואני בתגובה אמרתי לה שרק בגלל שמדובר בעולה חרדי היא פועלת כך! )כמובן יש לי הרבה דוגמאות להתנהלות אחרת המתקיימת בשוטף) היא פנתה לגזברית המחוז ובכתה לה שפגעתי בה מאד בכך שאמרתי שרק בגלל שמדובר בחרדי... הגזברית התקשרה אלי צעקה וכמה שניסיתי להסביר שאנו נוהגים אחרת תמיד היא לא שמעה אותי ורק אמרה את יעולה לפנות למי שאת רוצה.. לשרה לחשבת... וטרקה את הטלפון פניתי לחשבת אולם כצפוי התשובה היתה לא עניינית נאמר לי שהנחיות הגזברית מחייבות!! ובעצם סתמה לי את הפה. כאמור זומנתי להגיע לישיבה בנושא הגזברות אצל מנהל המחוז בלוויית האמרכלית נץמה שמעיד על כך שזה לא תמים כלכך ועלול להיות שיחת אזהרה או אף גרוע מכך. מנהל הלשכה אף הוא זומן ולדבריו אינו יודע במה מדובר אולם כשישבתי לו על הווריד הוא אמר שזאת הנקודה שאמרתי לה שבגלל שהוא חרדי וכו. רציתי לשאול האם ההסתדרות יכולה/ צריכה להיכנס לתמונה האם אני יכולה לבקש נמץציג הסתדרות בישיבה כזאת האם זה מינהל תקין שאין יחסי כוחות שווים בין אנשים במערכת מאחר ואני חברת וועד עובדים ויו"ר וועד ארצי מאד מעריכה אותי פניתי בבקשה לצרף אף אותה לישיבה והיא אכן זומנה . אולם עדיין היא חלק ממערכת המשרד ולכן אינני יודעת עד כמה היא תועיל לי במערכה הזאת אשמח לקבל מענה