אלין

תקן משרה מלאה במקום עבודה פרטי

שלום, המשרה אצלי מוגדרת מ 8:30-18:00. כאשר במידה ואני עושה פחות מקזזים לי בשכר. בנוסף, מקוזזת לי כל יום חצי שעה בגין הפסקת צהריים. האם זה חוקי? משרה מלאה לא אמורה ליום 9 שעות לכל היותר, דהיינו עד 16:30? אני עובדת בתפקיד ניהולי דרג ביניים, במשרה של 5 ימי עבודה. תודה

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, שעות עבודה בשבוע 43 שעות מעבר לכך, הנך זכאית לתשלום שעות נוספות. שעות עבודה ביום לעוד העובד 5 ימים 8:36, חצי שעה הפסקה ע"ח העובד. חג שמח, אורנה שמריהו, עו"ד