דינה

פנסיה רפואית - כיצד מקבלים פנסיה זו?

אני מועסקת ברשת אורט ישראל במשך 37 שנים, ועקב בעיות רפואיות ובהמלצת הרופאה התעסוקתית, לא עבדתי שנה שעברה, (חופשת מחלה) . השנה, הרופאה התעסוקתית החליטה שאני לא כשירה להמשיך לעבודה ושהמעביד יתן לי את זכויותי . השאלה שלי, האם אוכל לצאת לפנסיה רפואית על סמך המכתב של הרופאה? או עלי לפנות לגורמים נוספים על מנת לקבל פנסיה רפואית. עלי לציין שאני בת 61.

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, פני בשאלתך זו לחברה בה הנך מבוטחת בביטוח פנסיוני. בברכה,