נורית בראלי

הלנת שכר לנוער - האם אני יכולה להגיש בשמה תביעה לתשלום שכר עבודה מהסיבה שהיא קטינה, בסיום העבודה טרם מלאו לה 17

הלנת שכר לנוער, הבת שלי עבדה בחנות ירקות במהלך החופש ותחילת חודש ספטמבר. באמצע ספטמבר החנות נסגרה ללא הודעה מוקדמת. פניתי מספר פעמים לבעל החנות כמובן שברוב הפעמים הוא לא ענה לשיחה. בוואצאפ הבטיח לשלם ולא עשה זאת. מיכוון שהבת שלי בת 17 אני יכולה להגיש בשמה את התביעה. מלאו לה 17 רק לאחר סיום העבודה. לציין שמשכורת חודש יולי שולמה לה בזמן

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, בתך מגישה את התביעה באמצעות האפוטרופוס הטבעי - אימה. בברכה,