משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהיציאה כפויה לחופשה בתשלום

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

יציאה כפויה לחופשה בתשלום

חגי
חגית ליבוביץ

עובדת במקום העבודה 14 שנה.צבירה של חופש מסתכמת ב-20 ימים לשנה. במהלך 2017 עד היום נוצלו 21 ימים. בכל השנים לא הייתה בעיה בצבירת ימי החופשה וכמובן לא הוכרחתי לנצל את כל הימים שהגיעו לי. (צבירה להיום -50 יום)נכון להיום המעסיק מבקש שאנצל את ימי החופשה שלי בכדי שלא יצטרך לשלם לי בסיום העסקתי (לא יודעת מתי יהיה) סכום כסף גבוה. מותר לו לגרום לי נצל את כל היתרה? אני מוכנה לנצל כמה ימים נוספים מתוך מה שנשאר לי אך לא נראה לי הוגן שבחודש אחד צריכה "לחסל" את כל יתרה החופש שצברתי- מה יהיה במידה ואזדקק להם? אז אהיה במינוס....לא הוגן בעיני

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שלום חגית, אכן, המעסיק יכול לדרוש ממך לנצל את ימי החופשה, והיה ולא תנצלי אותם הם ימחקו לך וחבל. בערון המעסיק הוא זה שקובע את ימי החופשה.