אסתר

דיני חצי שעת הפסקה בעבודה

אני עובדת במשרד ממשלתי דרך חברת כח אדם במשרה של 8.5 שעות. בחוזה כתוב שמגיעה לי חצי שעת הפסקה, בזמן חתימת החוזה, המשרד הממשלתי אפשר לצאת מהבניין ללא העברת כרטיס, מלפני שנה וחצי חייבים להעביר כרטיס כנוהל משמעתי. ומכיון שאני מעבירה כרטיס אינני מקבלת על הפסקה זו, ולכן נגזר עלי להשאר בתוך הבניין. החברה שלי אומרת שמבחינתה שאני אצא וזה לא עניינים הכללים של המשרד הממשלתי. מה עושים???? תודה רבה!

עו"ד אורנה שמריהו

שלום לך הפסקה הינה על חשבון העובד ולא על חשבון המעסיק. בברכה,