לירן קרן

תצהיר עדות שקרי במסגרת הכנה לדיון הוכחות

עד מטעם המסעיק אשר אינו מופיע ברשימת העובדים שנמסרו לי במסגרת הגשת מסמכים ספציפיים הגיש תצהיר עדות בו הוא טוען כי עבד עמי ומעיד על התנהלות המעסיק כלפי . העובד עובד ללא תלושי משכורת. האם מאחר והמעסיק הגיש רשימת עובדים חלקית עדותו של העד אמורה להימחק ועלי להגיש בקשה למחיקת התצהיר היות והוא לא מופיע ברשימת העובדים או שהדבר צריך להתברר במסגרת דיון ההוכחות ?

עו"ד אורנה שמריהו

בחקירת העד הינך יכולה לשלול את עדותו. בברכה

לירן קרן

תודה על תשובתך . האם לא עדיף להגיש מעכשיו בקשה לבית הדין למחיקת התצהיר ?